Cautare

2657 de rezultate pentru "scandal electoral" (2.69 secunde)
Voturile se aranjeaza in CSM Un nou scandal pare a se prefigura in Consiliul Superior al Magistraturii.
Traian Basescu si colegii domniei sale nu au respectat legea si au adus acuze grave privind fraudarea alegerilor inainte de a depune in mod oficial o contestatie catre Biroul Electoral Central.
PNL a depus la Biroul Electoral Judetean o contestatie prin care cere sesizarea Politiei in legatura cu incalcarea legii electorale de catre PLD prin lipirea de afise pe stalpii de iluminat si pe un troleibuz.
Altercatia care a avut loc marti dupa-amiaza intre cei doi contracandidati a pornit de la dreptul liberalului de a-si expune un banner electoral intre doi stalpi de electricitate de pe raza comunei Carcea.
Scandal monstru inainte de alegeri! ... Acum mai multi oameni sustin ca au primit mesaje vocale de la Dacian Ciolos in scop electoral, in conditiile in care nu au acordat permisiunea de a le fi folosite numerele de telefon.
Astfel ca, Asociatia Pro Democratia a semnalat nereguli cu privire la organizarea procesului electoral in care BEC-ul a decis de unul singur cresterea numarului de sectii speciale de votare, pe de alta parte comunicarile privind votul persoanelor cu resedinta in alta localitate decat cea de domiciliu, in care votul respectiv devenea posibil si in afara sectiilor special amenajate din gari, porturi si aeroporturi, au creeat confuzii ce au fost reglementate, dar la cateva ore de la inceperea votarii, dand posibilitatea "turismului electoral” in anumite judete.
Caracterul pur electoral al bunavointei si intelegerii demonstrate de Guvern in ultimul timp nu poate fi pus la indoiala, indiferent de explicatiile date de cei in cauza.
La capitolul afisaj electoral, cele mai sirguincioase formatiuni s-au dovedit a fi UN PSD+PUR, Alianta D.A.
Biroul Electoral Judetean (BEJ) a centralizat informatiile primite de la 93% din sectii, iar modificari importante fata de ultimele date comunicate nu exista. ... ele si-au dublat scorul electoral si vor avea probabil un senator si doi deputati.
Plingere penala a Aliantei PNL-PD impotriva BEC Alianta PNL-PD a depus o plingere penala la Parchetul de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie, formulata impotriva judecatorului Emil Ghergut, presedintele Biroului Electoral Central (BEC), si a unor membri ai BEC.
Decizia a fost luata in urma dispozitiei date de Biroul Electoral Central, care a cerut oficial reducerea drastica a numarului de sectii de votare in care pot vota alegatorii care isi exprima dreptul la vot in alta localitate decat in cea de domiciliu.
Conducerea locala a PNG a criticat ieri intentia liberalilor de a sustine modificarea pragului electoral de la 5 la 2% in conditiile in care va fi introdus sistemul de vot uninominal. ... "Noi credem ca pragul electoral trebuie pastrat la nivelul de acum.
Un numar de 57 de deputati si 25 de senatori urmeaza sa fie alesi in colegiile uninominale trasate de Comisia de Cod electoral pentru noua judete in sedinta de luni.
Presedintele UDMR, Marko Bela, s-a declarat, miercuri, impotriva eliminarii pragului electoral de cinci la suta la alegerile parlamentare, asa cum a propus, in Senat, senatorul PRM Gheorghe Funar.
Pentru aceste alegeri locale partiale, Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti (BEM) a tiparit 1.950.000 de buletine de vot, care au fost impartite oficiilor electorale de sector, de unde au fost distribuite celor 1.155 de sectii de votare.
Ei au introdus la Camera Deputatilor un proiect de Cod Electoral, care este insa copia fidela a Codului initiat de senatorul PNL Paul Pacuraru in colaborare cu Pro Democratia in 2003.
In 2004 Parchetul a anchetat 2 persoane Presedintele ProDemocratia, Cristian Parvulescu analizeaza impreuna cu redactorii Cotidianul.ro implicarea Parchetului General si DNA in procesul electoral.
Social-democratii si-au extins bazinul electoral si in spatiul urban mare, chiar daca potentialul din mediul rural nu a fost fructificat integral. ... Chiar daca prezenta la vot, raportata la un corp electoral ce pare a fi supraestimat, este redusa, alegerile parlamentare sunt reprezentative pentru structura politica si sociala a Romaniei.
Acest lucru decurge din logica de pana acum a atitudinii sale, din inversunarea uimitoare pe care o manifesta fata de vointa populara, din firea razbunatoare si incapatanata pe care o are si, nu in ultimul rand, din declaratia explicita de RAZBOI TOTAL impotriva PSD, despre care i-a spus lui Tariceanu ca nu va ajunge cu niciun chip la guvernare, in pofida rezultatului electoral.
Coalitia a gasit o modalitate prin care sa se poata introduce votul uninominal - elaborarea unui Cod Electoral.
google-analytics.com